Foto: Privātais arhīvs
Šobrīd Latvijā populārākais dīdžejs [Ex] da Bass (īstajā vārdā Mareks Dainis) Lieldienu brīvdienās devās uz Angliju, lai ar savu šovu priecētu vairākus simtus Bostonā un tās apkārtnē dzīvojošu fanu.

"Tiku uzaicināts, pateicoties Anglijas jauniešu iniciatīvai. Spēlēju piektdienā pilsētas labākajā klubā The Assembly Rooms. Pasākumu apmeklēja gandrīz 500 cilvēku, kas piektdienai šajā klubā ir ļoti labs rādītājs.

Bostonā kopā dzīvo ap 4000 latviešu. No visiem galdiņiem klubā 90 procentus bija rezervējuši latvieši, un no 500 apmeklētājiem 80 procenti bija latvieši. Cilvēki bija braukuši pat trīs stundas, lai patusētu pie manis spēlētās mūzikas," DELFI Izklaidei lepojas populārais dīdžejs.

Interese par [Ex] da Bass šovu Bostonā bijusi tik liela, ka kluba saimnieks jau plāno nākamos pasākumus ar pazīstamā Latviešu dīdžeja piedalīšanos, kā arī tiek spriests par [Ex] da Bass performancēm citās Anglijas pilsētās.

Pēc koncerta [Ex] da Bass nav steidzis pamest Angliju. "Bostonā paliku līdz pirmdienas rītam. Vietējie man parādīja pilsētu, biju pāris privātajās ballītēs pie latviešiem," par ceļojumu gandarīts dīdžejs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!