Foto: DELFI

Svētku brīvdienās kādu nepatīkamu atgadījumu piedzīvojusi šovā Okartes skatuve iepazītā emocionālā gaišmate Sandija Vīgante (attēlā) – viņa gandrīz gājusi bojā, un tas meitenei licis pārvērtēt visu dzīvi.

Diena sākusies ierasti - Vīgante satikusies ar labāko draudzeni, abas ieturējušas pusdienas jaukā kafejnīcā, pēc kurām viņa devusies uz mikroautobusu, lai dotos mājās, bet mājupceļu pārtraucis baiss atgadījums.

"Jau tuvojoties Mārupei, pēkšņi velkot dziļu elpu, aizrijos ar košļeni. Sēdēju blakus šoferim, sākumā šķita, ka tikšu galā, bet košļene pielipa pie elpvada un es sapratu, ka būs slikti.

Bija kauns kliegt vai raudāt, tikai klepoju, līdz šoferis sita pa muguru un iedeva ūdeni. Labāk nepalika, un mani veda uz Stradiņiem, bija bail elpot, bija bail klepot, jo jutu, ka košļene salipusi kaut kur pie elpvada," savā Facebook profilā sekotājiem piedzīvoto stāsta Sandija.

Slimnīcā divi dakteri meiteni izglābuši un atzinuši, ka viņa esot unikāls gadījums, jo parasti šādi negadījumi gadoties ar lauru lapām, nevis košļājamo gumiju.

"Pēc šādiem kontrastainiem gadījumiem tu mīli dzīvi no jauna. Un tagad kādu laiku košļenes man nepiedāvāt," atzinusi Vīgante un nav slēpusi, ka šo uzskata par savu piedzimšanu "no jauna".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!