Foto: Reuters/Scanpix

Pagājušajā mēnesī slavenā amerikāņu dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa paziņoja par šķiršanos no sava trešā vīra Marka Entonija. Kamēr tabloīdi lauza galvu, kāpēc Lopesai kārtējo reizi nav izdevies atrast ģimenes laimi, iespējams, viņa ir jau cita vīrieša meklējumos. Līdz ar to arī vidusmēra latvietim ir labas izredzes, tāpēc apkopots neliels atskats uz to, kāda tipa vīrieši ir patīk skaistajai dziedātājai.

Numur viens. 1984. gadā, kad piecpadsmit gadus vecā Dženifera vēl mācījās vidusskolā, viņa sāka tikties ar mehāniķi Deividu Krūzu no Bronksas. Viņš bija meitenes pirmā mīlestība un, iespējams, pirmais vīrietis. Dženiferas mammai ļoti nepatika šīs attiecības, tomēr pāris bija kopā desmit gadus. Galu galā mehāniķis nespēja izturēt draudzenes pieaugošo popularitāti, taču viņi vēl joprojām ir labi draugi.

Numur divi. Melnādainais aktieris Veslijs Snaipss bija Dženiferas pirmais romāns filmēšanās laukumā. Abi aktieri satikās, kad filmējās trillerī Money Train (1995), un tobrīd tika uzskatīti par Holivudas "karstāko" pārīti. Un tomēr šīm attiecībām nebija lemts ilgs mūžs.

Numur trīs. Kubiešu oficiants Odžani Noa tobrīd jau ļoti populāro dziedātāju bildināja nedēļu pēc iepazīšanās. Dženifera piekrita, taču viņu laulība ilga vien 13 mēnešus. Sākotnēji viņi nolēma palikt draudzīgās attiecībās, taču tas neizdevās - vēl līdz šim Odžani draud izplatīt mājas porno ar Lopesas seksuālajiem prieciņiem.

Numur četri. Nākamais rindas kārtībā bija reperis Šons Kombss, kurš nekādi nespēj tikt skaidrībā ar savu skatuves vārdu (tad viņš bijis Puff Daddy, tad atkal P. Diddy). Viņš Lopesas attiecību vēsturē iegājis kā greizsirdīgākais mīlnieks, reiz kādā naktsklubā pat sarīkojot apšaudi, par kuru Lopesai nācās liecināt tiesā. Un tomēr arī pēc šķiršanās abi pamanījušies saglabāt draudzīgas attiecības.

Numur pieci. Par Lopesas otro vīru kļuva dejotājs Kriss Džads, ar kuru viņa iepazinās dziesmas Love Don't Cost a Thing videoklipa filmēšanas laikā. Šīs laulības ilga jau 14 mēnešus, turklāt, tā kā tās bija noslēgtas bez laulību līguma, šķiroties Kriss no zvaigznes pieprasīja 10 miljonus par viņam nodarīto morālo skādi. Dziedātāja nolēma, ka labāk samaksāt, lai bijušo vīru vairs nekad neredzētu.

Numur seši. Šķita, ka par Lopesas liktenīgo vīrieti varētu kļūt Bens Afleks - viņi tobrīd bija Holivudas slavenākais pāris, paparaci sekoja katram viņu solim un bija pat izdomāta kopīga iesauka "Bennifer". Tomēr vētraini sācies romāns tikpat strauji arī beidzās, un par šķiršanos pāris paziņoja burtiski dažas stundas pirms laulību ceremonijas.

Numur septiņi. Par trešo un šobrīd pēdējo Lopesas vīru kļuva dziedātājs un aktieris Marks Entonijs (abi kopā attēlā). Pāris apprecējās 2004. gada 5. jūnijā, un šo laulību laikā Dženifera kļuva par veiksmīgu uzņēmēju, uzticīgu sievu un šobrīd jau trīs gadus vecu dvīnīšu - Maksimiliana un Emmas - māmiņu. Tagad bērni pie saviem vecākiem dzīvos pārmaiņus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!