Foto: Privātais arhīvs

Nācijas prieks un lepnums – apburošā dziedātāja Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese savā privātajā dzīvē pašlaik izdzīvo īstu Romeo un Džuljetas stāstu un atklāj, ka atkal atradusi vīrieti, kas līdzīgs viņas sapņu tēlam – grupas Labvēlīgais tips solistam un Radio SWH ētera personībai Andrim Freidenfeldam jeb Fredim.

"Visus savas dzīves vīriešus - Ēriku, Bendu un tagadējo draugu Serdžo esmu izvēlējusies pēc viena tipa. Jau pirms daudziem gadiem sapratu, ka mans ideālais vīrietis ir Andris Freidenfelds - es biju tā samīlējusies viņā! Un pasakiet vēl, ka mani vīrieši nav līdzīgi viņam - visi man bijuši tādi skarbi un aši," sarunā ar DELFI Izklaide savos novērojumos dalās slavenā siržu lauzēja.

Viņa smejas, ka Fredis acīmredzot esot tāds netipisks latviešu vīrietis, jo Ineses temperamentam tuvāki ir ārzemnieki. "Man jau bērni prasa, ko es varu ar tiem ārzemniekiem - lai atvedu kādu latvieti. Bet man latvieši ir pārāk lēni," secināusi Inese.

Jau labu laiku Inese ir kopā ar itāļu pensionāru Serdžo, kura iespaidā sākusi apgūt itāļu valodu un arī muzicēt šajā mēlē. Nesen itālim nācies uz kādu laiku pamest Inesi, lai dotos uz mājām Jēkabpilī, un prombūtnes laikā viņš aplaimojis skatuves dīvu ar īpaši romantisku pārsteigumu - kaisles pilnu e-pasta vēstuli.

"Tā bija pirmā mīlas vēstule manā dzīvē! Teksts ir tik skaists, ka esmu izlēmusi to pārvērst dziesmā. Serdžo man raksta, ka es viņa ausīm esmu kā dziesma, ka ik dienu pamostas kā sapnī, ka visi ziedi, ko vien internetā var atrast, nav tik skaisti kā viens mans smaids," romantiskās rindas atklāj Inese.

Par spīti tam, ka Inesi dēvē arī par vienu no seksuālākajām Latvijas skatuves dīvām, intīmu attiecību pāra starpā nav bijis - māksliniece izlēmusi šoreiz rīkoties pēc citas taktikas.

"Ja Bends mani ģērba pliku un teica: tagad fočēsimies un darīsim vēl sazin ko, ar Serdžo mums seksa nav - mēs izbaudām garīgo tuvību. Gan jau viss būs, bet vispirms viņam tas jānopelna! Pamēģināsim no otra gala!

Mēs esam kā Romeo un Džuljeta, seksa mums nav, bet tā garīgā tuvība, kas valda starp mums, ir kas vēl spēcīgāks - tas ir kā emocionālais sekss," abu attiecības raksturo Inese. Serdžo respektē Ineses spēles noteikumus un pagaidām viņai neuzmācas.

"Viņš ir ļoti delikāts un mani netraucē, tāpēc es varu vairāk strādāt ar savu mūziku. Esmu viņam pieķērusies - vajadzības pēc cita man nav," laimīgi smaida burvīgā dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!