Foto: AFP/Scanpix

Dziedātāja Vitnija Hjūstone (attēlā), kura šī gada sākumā tika atrasta mirusi viesnīcas numurā Losandželosā, patiesībā varētu būt nogalināta, uzskata privātdetektīvs Pols Hūbls.

Detektīvs, kurš veicis neatkarīgu dziedātājas nāves apstākļu izmeklēšanu, apgalvo, ka Hjūstoni noslepkavojuši narkotiku tirgotāji, kuriem viņa bijusi parādā, un savus izmeklēšanas datus detektīvs iesniedzis Federālajam Izmeklēšanas birojam.

Kā vēsta ārvalstu mediji, privātdetektīvs savā izmeklēšanā izmantojis informatorus no narkotiku tirgotāju un pircēju vidus.

Noskaidrojies, ka nāves priekšvakarā Hjūstonei piegādāts kokaīns, bet nedaudz vēlāk viņa žēlojusies, ka saņēmusi draudus - viņa bijusi savam dīleriem parādā 1,5 miljonus dolāru.

Detektīvs arī apgalvo, ka traumas, kas atklātas uz dziedātājas ķermeņa pēc viņas nāves, liecina par piekaušanu, bet divus iespējamos slepkavas fiksējušas video novērošanas kameras viesnīcā, kurā viņa uzturējusies.

Vitnija Hjūstone nomira 2012. gada 11. februārī Losandželosā 48 gadu vecumā - viņu atrada noslīkušu viesnīcas numura vannā. Ekspertīzē noteikts, ka nāves cēlonis bija sirds nepietiekamība, kuru izraisījusi kokaīna lietošana.

Oficiālajā izmeklēšanā netika atklātas nozieguma pazīmes, tāpēc jau aprīlī izmeklēšana tika izbeigta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!