Foto: Publicitātes foto

Sieviešu deju studija "Red Rose Lady Studio" vērienīgi un pikanti populāru vīriešu sabiedrībā aizvadījusi savas astotās dzimšanas dienas svinības. Tajās uzstājās arī dziedātājs Žoržs Siksna, kurš atzina, ka "savā garajā koncertēšanas pieredzē tik pikanta darba vakara man vēl nav bijis".

Studijas vadītāja un dejotāja Loreta Macijevska-Livča, kura pazīstama arī kā dziedātāja, šoreiz savas klientes priecēja ar vērienīgu ballīti. Loreta ar savu ģimeni ik gadu piedalās Latvijas Televīzijas raidījumā "Latvijas Sirdsdziesma" un ir arī titula "Mrs. Latvija Vice II 2020/2021" nēsātāja.

Uz svinībām uzstāties bija aicināti vairāki dziedātāji – Žoržs Siksna, Andris Ābelīte un Kaspars Markševics. Ar dziesmām vien dāmas viņus prom nelaida – nācās atbildēt uz pikantiem un arī nopietniem jautājumiem par un ap sievietēm. Skatuves kolēģu konkurencē vēl aizvien viszinošākais dāmu siržu pazinējs ir un paliek leģendārais latviešu estrādes dāmu mīlulis Žoržs Siksna, atklāj deju studijas vadītāja.

Dzimšanas dienas svinību programmā Ābelīte, Markševics un Siksna veldzējās deju studijas dāmu sagatavotajos strip-plastikas priekšnesumos, skanēja šampanieša tosti un kopīgi tika baudīta kūka.

"Dejas manā studijā vairs nav tikai sports un valdzinošs priekšnesums mīļotajam, bet gan darbs ar sevi, atrast sevī to sievišķību un maigumu, ko mūsdienu sievietes ikdienas skrējienā bieži aizmirst un pārvēršas par "darba zirgiem"," rezumē studijas vadītāja Loreta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!