Foto: DELFI

Svētdien, 12. maijā, Zviedrijas pilsētā Malmē ar krāšņu ceremoniju tika atklāts 58. starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss, bet pirms svinīgā pasākuma visi šī gada konkursanti sevi izrādīja uz sarkanā paklāja.

Eirovīzijas atklāšanas pasākums notika Malmes operā, un par godu svinīgajam pasākumam visi konkursa dalībnieki bija īpaši piedomājuši pie saviem tērpiem, cenšoties piesaistīt mediju uzmanību.

Vienas no pamanāmākajām uz sarkanā paklāja bija Somijas pārstāves - muzikālā apvienība Ding Dong ar kāzu kleitā tērpto līderi Kristu priekšgalā, kura intervijās nav slēpusi, ka visu Malmē notiekošo uztver kā lielu ballīti.

Tāpat uz sarkanā paklāja nepamanīta nepalika Ukrainas pārstāve Zlata Ogņeviča, kura Eirovīzijas konkursa atklāšanas pasākumu apmeklēja kopā ar milzi Igoru, kurš kopā ar daiļavu otrdien kāps uz konkursa skatuves.

Jau vēstīts, ka cīņa par uzvaru Eirovīzijā sāksies otrdien, 14. maijā, kad pirmajā pusfinālā tiksies 16 valstis. Otrais pusfināls notiks ceturtdien, bet jau sestdien Malmē tiks noskaidrota šī gada Eirovīzijas labākā kompozīcija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!