Foto: DELFI

Otrdienas, 24. septembra, vakarā ar ballīti tuvāko draugu, atbalstītāju un domubiedru pulkā durvis vēra populārā pašmāju pavāra Mārtiņa Sirmā (attēlā pa labi) jaunais restorāns 3 naži.

Jaunā ēstuve atklāta bistro 3 zivis vietā Vecrīgā, Smilšu ielā 14, un 3 nažu atklāšanas pasākumā viesiem bija iespēja novērtēt ne tikai jaunās telpas, bet arī gūt ieskatu ēdienkartē, par kuru atbildīgs ir šefpavārs Artūrs Taškāns.

Sumināt pavāru un viņa kolēģus ar restorāna atklāšanu bija ieradušies arī vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki - televīzijas raidījumu vadītāja Gundega Skudriņa, Liepājas mērs Uldis Sesks, bārmenis Andris Reizenbergs un citi gardu ēdienu cienītāji.

Pirms restorāna atklāšanas Sirmais sarunā ar DELFI Izklaidi solīja, ka jaunajā restorānā cenas būs līdzīgas kā 3 zivju bistro, un pauda pārliecību, ka jaunā ēstuve ēdienu baudītāju vidū būs vēl iecienītāka par iepriekšējo. 

No 24. oktobra Sirmais atgriezīsies arī televīzijas ekrānos - LTV1 skatītājiem Kulta ēdienu raidījumos būs iespēja sekot līdzi atraktīvā pavāra un viņa radošas komandas piedzīvojumiem un īpašu garšu meklējumiem tādās valstīs kā  Turcijā, Gruzijā, Grieķijā, Norvēģijā, Gambijā un tepat Latvijā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!