Foto: DELFI

Ceturtdien, 25. jūlijā, Ragaciemā norisinājās vērienīgas svinības – tur par godu Jūrmalā notiekošajam festivālam Jaunais vilnis 2013 bija sarīkota jau par tradīciju kļuvusī Zivju diena, ko plašā pulkā apmeklēja sabiedrībā zināmi un ietekmīgi cilvēki.

Zivju dienu Jaunā viļņa VIP viesiem organizē ķīmiskās rūpniecības uzņēmums Biolar un tā prezidents Jurijs Daņilko, kuram šī ideja savulaik radusies kopā ar Jaunā viļņa direktoru Aleksandru Rumjancevu, kā arī Jūrmalas draugu klubs.

Šī bija jau desmitā reize, kad Zivju dienas ietvaros notika neformālā augsto viesu sanākšana.

Šogad burziņu apmeklēja vairāk nekā 300 viesu, un starp viņiem varēja sastapt gan šovbiznesa pārstāvjus, gan politiķus un uzņēmējus no Latvijas, Krievijas, Baltkrievijas, Izraēlas, Ukrainas un citām valstīm.

Viesi varēja nobaudīt bagātīgu mielastu - galdā cēla soļanku un citas zupas, šašlikus, pīrāgus, dārzeņus un zaļumus, vārītus vēzīšus un, protams, dažāda veida zivis, kas tika apslacītas ar alu vai kādu stiprāku dzērienu.

Vērienīgo pikniku jūras krastā apmeklēja daudzi zināmi un veiksmīgi cilvēki - Krievijas baņķieris un sabiedrisko attiecību speciālists Aleksandrs Gafins, Krievijas miljonārs Nikolajs Agurbašs, dziedātāji Valērijs Sjutkins, Arkādijs Ukupņiks, Oļegs Gazmanovs, Krievijas vēstnieks Latvijā Aleksandrs Vešņakovs, padomju hokeja leģenda Vladislavs Tretjaks, humorists Aleksandrs Reva (attēlā) un citi.

Tāpat nobaudīt lepno cienastu un pavadīt pēcpusdienu sarunās bija nolēmis Latvijas uzņēmēja Benita Sadauska, Latvijas Hokeja federācijas vadītājs Kirovs Lipmans ar kundzi, politiķis Andrejs Klementjevs un citi vietējie dažādu jomu pārstāvji.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!