Foto: Publicitātes foto

Nedēļas nogalē bārā Just īpaši kuplā skaitā bija sastopamas meitenes ar seksīgiem dekoltē – tur divu dienu garumā norisinājās sacensība par 2012. gada pavasara efektīvāko kakla izgriezumu.

Pavasara dekoltē medības sākās piektdienas, 20. aprīļa, vakarā dīdžeja Mareka Lāča mūzikas pavadībā, un savu kulmināciju sasniedza sestdien, 21. aprīlī, kad, spēlējot Robertam Lejasmeijeram, tika kronēta pavasarīgākā dekoltē īpašniece.

Pasākumam bija dots glauns un francisks nosaukums - Décoll'Te Night, un visas meitenes bāru tika aicinātas apmeklēt, tērpušās apģērbā ar pikantu kakla izgriezumu. Meitenes šo nosacījumu bija ņēmušas vērā, un pasākums pilnībā attaisnoja savu smalko nosaukumu.

Lai pavasarīgajā konkursā izskatītos labi, dāmas bija krietni pacentušās - liela daļa apmeklētāju brīvdienu ballītēs atpūtās kleitiņās ar dziļiem izgriezumiem, bet drosmīgākās bija tērpušās vienos krūšturos, tādējādi ļaujot visiem apbrīnot savus dabas dotos jaukumus.

Starp ballētājām bija arī dziedātāja un radio meitene Liene Brikouska, kura arī bija ieturējusi stilu un tērpusies pikantā krekliņā.

Savukārt sestdienas vakarā tika kronēta konkursa uzvarētāja. Vispirms kluba vīriešu kārtas apmeklētāji atlasīja simpātiskākās pavasarīgo dekoltē īpašnieces, kurām finālā vajadzēja demonstrēt savu šarmu dejās. Uzvarētāja tika noteikta pēc pūļa ovāciju stipruma. Visskaļākos aplausus izpelnījās un par efektīvākā dekoltē īpašnieci tika atzīta kāda simpātiska tumšmate.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!