Foto: F64

Nedēļas nogalē divu gadu pastāvēšanas jubileju atzīmēja kultūras bārs Sapņi un kokteiļi, un par godu lielajam notikumam, sestdienas, 31. marta, vakarā, bārā notika varen lustīgs pasākums - Sviesta balle.

Kultūras bāra apmeklētājus, kuri bija ieradušies uz svinībām, sagaidīja pārsteigums - izrādījās, ka bāriņā vienlaicīgi ar tā divu gadu jubileju tiek svinētas arī kāda amizanta pārīša kāzas. Jaunais vīrs, kā jau kārtīgs lauku cilvēks, par godu lielajai dienai bija sabrūvējis dažādu krāsu dziras, kuras viesiem nācās iedzert uz jaunā pāra veselību pirms laišanās dančos.

Par jubilejas un kāzu mūziku rūpējās, iespējams, sviestu visvairāk mīlošie Rīgas mākslinieki - populārie ielu muzikanti Pielietais muštuks, kuri atpazīstami pēc saviem omīšu tērpiem, kā arī šī brīža karstākie un iekārotākie Latvijas vīrieši - brālēni Biceps un Triceps jeb Bermudu divstūris.

Par viesu veselību gādāja īpašas medmāsiņas, kuras uzraudzīja to, lai nesamazinātos vispārējais jautrības līmenis. Viesu, kuri izrādīja garlaicības pazīmes vai atļāvās uz brīdi būt saduguši, garastāvoklis tika prasmīgi uzlabots ar kārtīgu šprici un devu medmāsiņu īpašo zālīšu.

Viesi tika izklaidēti ar rotaļām un sacentās jautrās prāta spēlēs, un lustes, danči un jestra sviesta kulšana kultūras bārā turpinājās līdz pat pirmajiem gaiļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!