Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas nogalē jautrība augstu vilni sita populārākajā Cēsu izklaides vietā Fonoklubā, kur jau piekto gadu pēc kārtas norisinājās Treniņtērpu ballīte, vienkopus pulcējot patiesi krāšņi tērptus jauniešus.

Treniņtērpu ballītē ar īpaši šim vakaram izstrādātu programmu pasākumā uzstājās duets Transleiteris, kā arī vairāki dīdžeji - Fonokluba debitants MfzMfz, elektronisko ritmu brāļi Gop Stop, DJ Winamp, kā arī pasākuma autors un tēvs - DJ Radikaļnij no Ukrainas.

Kā vēsta Fonokluba pārstāvji, Treniņtērpu ballīte tiek organizēta jau piekto gadu pēc kārtas, katru gadu īpašu uzmanību pievēršot vizuālajam noformējumam.

"Kaut arī ballīte tradicionāli vienmēr ir norisinājusies februāra pirmajā nedēļas nogalē, šogad datumi tika pārcelti uz laiku, kad atrašanās svaigā gaisā sintētiskā apģērbā neapdraud veselību un ir pietuvinātāka loģikas pamatprincipiem," skaidro Fonokluba runasvīrs.

"Nav noslēpums, ka Treniņtērpu ballīti atdarināt ir iecienījuši arī citās vietās, taču rajonā nevienam nav jautājumu, kur norisinās oriģinālā, īstā un vienīgā," pārdomās par Cēsīs iedibināto tradīciju dalījās DJ Radikaļnij, neslēpjot, ka jau tagad tiek plānots arī nākamā gada burziņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!