Sestdien, 4. februārī, populārākajā Cēsu izklaides vietā – Fonoklubā – risinājās jau par tradīciju kļuvusī treniņtērpu ballīte, kuru apmeklēja ballēties gribētāji no visas Latvijas.

Šis jau bija ceturtais gads, kad Cēsu Fonoklubs bija uzņēmies treniņtērpu ballītes organizēšanu. Tā kā aizvadītajā gadā uz šo pasākumu klubā, kura ietilpība ir aptuveni 250 cilvēku, bija ieradušies aptuveni 1000 treniņtērpos uzcirtušos ļaužu, šogad Fonoklubs ierobežotu skaitu biļetes piedāvāja iegādāties iepriekšpārdošanā.

Kluba pārstāvis Jānis Sildniks DELFI Izklaidei pastāstīja, ka arī šogad par spīti aukstumam treniņtērpu ballīte vienkopus pulcēja cilvēkus no visas Latvijas - klubā izklaidējās ne tikai cēsnieki, bet arī treniņtērpu cienītāji no Liepājas, Ventspils un citām pilsētām.

Par treniņtērpu ballītes muzikālo noformējumu šogad rūpējās grupa Tranzīts, kā arī dīdžejs Radikaļnij, kurš ir pasākuma idejas autors, un reiva apvienības Gop Stop.

"Pasākums ir izvērties nedaudz lielāks, kā bijām plānojuši pirms četriem gadiem. Esam arī apsvēruši to rīkot kultūras namā vai apvienot ar pilsētas sporta svētkiem. Tik daudz sportistu, ka nav kur likties," sajūsmu par savulaik radušos ideju neslēpj dīdžejs Radikaļnij.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!