Piektdien, 12. martā, Cēsu Fonoklubā norisinājās jau otrā ikgadējā medmāsiņu un dakteru tematiskā ballīte. Aizvadītā gada ballīti kluba vadība uzskatīja par īpaši pikantu un izdevušos, tāpēc tika nolemts to rīkot ik gadu.

Kā pirms pasākuma solīja vakara galvenais dakteris - Dj DidzisKo - Fonoklubā neizārstēts nepaliks neviens, tāpēc šī gada ballīte tika apmeklēta īpaši kuplā skaitā.

Pasākuma ietvaros tika pasniegtas balvas labāko kostīmu autoriem, ko klubs bija sarūpējis sadarbībā ar condoms.lv. Tāpat pasākuma laikā tiks izspēlētas dažādas balvas no Tullamore Dew izplatītājiem.

Visiem, kas uz pasākumu bija ieradušies medmāsiņu vai dakteru kostīmos, ieeja klubā bija bez maksas, bet sakarā ar pasākuma erotisko noskaņu (sievietes medmāsiņu tērpos, kā zināms, ir viena no trim fundamentālākajām vīriešu erotiskajām fantāzijām) ballīti drīkstēja apmeklēt tikai 18 gadu vecumu sasnieguši jaunieši.

Jau arī iepriekš Fonoklubs bija rīkojis tematiskos pasākumus, piemēram, šī gada februārī urliskākie Cēsu iedzīvotāji varēja izpriecāties treniņtērpu ballītē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!