Foto: DELFI

Svētdienas, 23. novembra, vakarā Dailes teātrī pulcējās viss pašmāju teātru zieds, lai Spēlmaņu nakts ceremonijā suminātu un godinātu labākos no labākajiem, bet pēc pasākuma oficiālās daļas, kā ierasts, svinības turpinājās nakts banketā.

Pēc trīs stundu garās ceremonijas, kurā tika apbalvoti labākie aizvadītās sezonas aktieri, izrādes, režisori, gaismu mākslinieki, scenogrāfi un citi teātra dzīves darboņi, daļa no pasākuma apmeklētājiem devās baudīt Dailes teātra sarūpēto mielastu.

Tāpat neiztika bez stiprāku dzērienu baudīšanas, enerģiskākie "spēlmaņi" arī iegrieza vētrainus dančus pirmā stāva vestibilā esošajā deju placī, un svinības Dailes teātrī ilga līdz pat rīta gaismai.

Jau vēstīts, ka par aizvadītās sezonas labāko aktieri tika atzīts Dailes teātra pārstāvis Dainis Grūbe, labākās aktrises titulu ieguva Liepājas teātra jaunā dīva Agnese Jēkabsone, labākā režisora gods tika piešķirts Elmāram Seņkovam, bet Grand Prix kā labākā izrāde saņēma viņa režisētais darbs Ezeriņš Latvijas Nacionālajā teātrī.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!