Foto: Publicitātes attēli

Latvijā radītu šovu, raidījumu un seriālu cienītājus rudens sezona priecēs ar skaļiem jaunumiem, jo "Tet" skatītājiem televīzijas kanālos "STV Pirmā!" un "360TV" un izklaides platformā "Tet+" sola pirmizrādes, jaunas sezonas šoviem, populāru stāstu ekranizācijas un TV personības, kas izklaidēs un vedīs jaunos piedzīvojumos.

Pēc ilgāka pārtraukuma ar jaunu sezonu atgriežas plaši apspriestais sociālais projekts "Caur ērkšķiem uz..." Ekranizāciju seriālā piedzīvos literatūras bestselleri "Anna no "Zaļajiem jumtiem" un "Tarakāni tavā galvā", uz lielajiem ekrāniem muzikālajā raidījumā sāks dzīvot bērnu iemīļotais varonis "Ričijs Rū", bet seksa industrijas aizkulises izgaismos dokumentāli izglītojošā seriāla "Nelegālais trips" turpinājums.

Tāpat ar jaunām sezonām atgriežas šovi – "Slavenības. Bez filtra", "Ģimene burkā", "Četri uz koferiem", "Kad viņas satiekas", "Vakariņš ar savējiem", "Pasaki to skaļi" un citi.

Rudens sezonu kopā ar "Tet" jautrā ballītē, kur iepazīstināja ar satura jaunumiem, ieskandināja Latvijas šovu, seriālu un filmu veidotāji, senās un jaunās TV sejas, aktieri un sarunu šovu vadītāji. Pasākumu vadīja Lauris Reiniks, bet par pārsteigumiem parūpējās Rūdolfs Kugrēns un Ralfs Eilands.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!