Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē iepazīšanās portāls Otrapuse.lv sadarbībā ar Tallink uz prāmja M/S Romantika rīkoja gada vērienīgāko pasākumu tiem, kuri vēlas atrast savu otro pusīti – Baltijas jūrā norisinājās jau otrais iepazīšanās kruīzs.

Par muzikālo noformējumu iepazīšanās kruīzā rūpējās dziedātājs Lauris Reiniks ar grupu un pievilcīgajām fona dziedātājām Rūtu un Martu, kā arī Normunds Jakušonoks ar Tipa orķestra brašajiem vīriem.

Par dejām līdz pat brokastīm rūpējās viens no populārākajiem pašmāju dīdžejiem Egons Reiters, ar kura gādību deju placī sadejojās ne viena vien "vientuļā sirds".

Par iepazīšanās kruīza centrālo notikumu kļuva "ātrie randiņi", kuru vadīšana bija uzticēta Naurim Brikmanim un vienmēr smaidīgajai TV "sejai" Ketijai Šēnbergai, un daudzi kuģa pasažieri izmantoja iespēju salīdzinoši īsā laikā papļāpāt ar vairākiem pretējā dzimuma pārstāvjiem, cerot, ka kāds varētu izrādīties tas īstais un vienīgais.

Atceļā kruīza pasažieriem bija iespēja baudīt patiesi karstu ballīti Brazīlijas noskaņās - tur varēja gan pamielot acis ar krāšņi tērptiem dejotājiem un dejotājām, gan pašiem izmēģināt savas dejošanas prasmes un apgūt jaunas kustības.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!