Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 12. jūlija, vakarā īpaši jaudīgs burziņš notika uz tirdzniecības parka "Alfa" autostāvvietas jumta – tur tika prezentēts muzikālās apvienības "Bermudu divstūris" jaunais albums "Ballplēsis".

Kā vēsta grupas pārstāvji, uz albuma prezentācijas ballīti bija sanākuši vairāki simti atbalstītāju. Grupa sarīkojusi līdz šim skaļāko burziņu, kādu tirdzniecības centrs jebkad piedzīvojis.

"Šī tik tiešām bija jaudīgākā CD prezentācija, kāda mums ir bijusi un kādā esam piedalījušies. Pat lietus un zibens nespēj apturēt "Bermudu divstūra" ballītes. Mūsu klausītāji ir vislabākie, tamdēļ prieks, ka šos svētkus varējām noballēt kopā," stāsta grupas līderi Biceps un Triceps.

Jāatzīmē, ka albuma "Ballplēsis" prezentācijas pasākumā grupa apmeklētājiem sniedza pirmo no enerģiskajiem koncertiem, kurā tika atskaņoti jaunākie "Bermuda divstūra" hiti.

Līdz ar jaunā CD iznākšanu straujiem soļiem tuvojas arī lielie solo koncerti – 1. septembrī Rīgā, 28. septembrī Ventspilī, 5. oktobrī Valmierā un 23. novembrī Rēzeknē.

"Ballplēsis" ir grupas "Bermudu divstūris" otrais studiju albums. Jaunajā albumā ir iekļautas 12 kompozīcijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!