Foto: Publicitātes foto

Līdz ar svētdienas saullēktu, ap pulksten sešiem no rīta noslēdzies urbānās pilsētvides festivāls "Ezīšfests". Šogad Tallinas ielas kvartālu piedziedāja un piedejoja vairāk nekā 6000 līksmi dažādas mūzikas un mākslas aktivitāšu cienītāji.

Šogad festivāla apmeklētājus priecēja plaša klāsta un dažādu gaumju muzikālās apvienības un dīdžeji uz sešām skatuvēm. Pasākuma galvenais viesis Gacho, kā pats teiktu, norāva jumtu, noslēdzot lielās skatuves programmu ar tādiem hitiem kā "Stampā grīdu", "Mūžam jauns", "Meitene" un citiem.

"Apsveicam "Ezīšfestu" ar aizvadīto desmitgadi! Bija patiess prieks piedalīties un redzēt tik daudz pozitīvas enerģijas uzlādētu cilvēciņu. Novēlam, lai šis aizvadītais jubilejas festivāls ir kripata no nākamo gadu vēl jaudīgākiem festivāliem," pēc aizvadītās uzstāšanās komentēja Gacho.

Uz "Ezīšfesta" lielās skatuves kāpa desmitiem pašmāju mākslinieku, tostarp Žoržs Siksna, "Baložu pilni pagalmi" un virkne reperu. Festivāla organizatori vēlas pateikties ikvienam festivāla viesim, darbinieku komandai un atbalstītājiem, un aicina ciemos uz vienpadsmito "Ezīšfestu" jau nākamvasar.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!