Foto: DELFI

Sestdien, 24. janvārī, Ventspilī noslēdzās ikgadējā Latvijas Radio 2 pop un roka dziesmu aptauja Muzikālā banka, bet pēc godam aizvadītā fināla koncerti mūziķi un viņu atbalstītāji steidza baudīt sarūpēto banketu.

Pēc garās un nogurdinošās dienas, kas pagāja grimējoties, pārģērbjoties un uzstājoties gan fināla koncerta ģenerālmēģinājumā, gan tiešraidē, mūziķi atzinīgi novērtēja visnotaļ bagātīgi klāto banketa galdu, un jau pēc nepilnas stundas uz tā bija palikuši tikai ēdienu rotājumi.

Tiesa, pārlieku ilgi saviesīgais pasākums neturpinājās, jo daudzi Muzikālās bankas dalībnieki jau naktī bija nolēmuši doties mājup - pēc pamielošanās banketa telpas ātri vien tukšojās un tikai daži izturīgākie vēl turpināja apspriest rezultātus un pasākumu norisi.

Starp burziņa viesiem gozējās arī Ventspils mērs Aivars Lembergs (attēlā starp meitenēm) ar savu draudzeni, kurš banketa sākumā sveica visus finālistus, bet īpaši godināja ventspilnieku Robertu Pētersonu - jaunais dziedātājs kā Ventspils klausītāju simpātija saņēma balvu 1000 eiro apmērā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!