Foto: Toms Norde
No 27. maija līdz 2. jūnijam Rīgā aizvadīta ikgadējā Modes nedēļa, šoreiz jau trīsdesmitceturtā. Vairākas dienas noritēja pašmāju un ārvalstu dizaineru jauno kolekciju modes skates, bet vakaros stilīgie rīdzinieki un viņu draugi devās saviesīgi paballēties. Viskuplāko viesu skaitu pulcēja pasākuma noslēgums – diskotēka "Digital Art House" Skolas ielā.

Rīgas modes nedēļas "afterpārtijā" pulcējās gan modes profesionāļi, gan entuziasti, gan šīs jomas žurnālisti un redaktori un, protams, arī sabiedrības dāmas.

Pasākumā lustējās gan Kaspars un Olga Kambalas, gan Maija Rozīte-Krištopane, gan dziedātāja Dināra Rudāne. Klāt bija arī uzņēmēja Sveta Loeva, pasākumu vadītāja Ieva Adamss, garīguma influencere Diāna Kubasova un daudzas vienkārši skaistas sievietes un jaunietes, saposušās īpaši šim stilīgo rīdzinieku pasākumam.

Bet divas dienas iepriekš Vecrīgas iestādē "Barents Bar" notika rāmāka pasēdēšana pie galdiem. Turp bija devušās elegantākās Rīgas modes nedēļas cienītājas: apģērba dizainere Viktorija Joniene ar meitu Beati Jonīti, influencere Patrīcija Anna Vavilova, bijusī juriste Liene Stūraine un citas sabiedrības dāmas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!