Foto: DELFI

Piektdienas, 25. jūlija, vakarā Dzintaru koncertzālē pulcējās Krievijas estrādes zvaigznes Allas Pugačovas (attēlā kopā ar vīru Maksimu Galkinu) talanta cienītāji – tur festivāla Jaunais vilnis 2014 ietvaros risinājās viņas radošais vakars, kas tika organizēts par godu dziedātājas 65 gadu jubilejai.

Šajā vakarā uz skatuves kāpa lielākā daļa pastāvīgo Jaunā viļņa mākslinieku - skatītājus priecēja Boriss Moisejevs, Laima Vaikule, Alsu, Valērijs Meladze, Igors Presņakovs, Nikolajs Baskovs, Aleksandrs Rozenbaums, Dima Bilans, Filips Kirkorovs un daudzi citi.

Tāpat Allas Borisovnas jubilejai veltītajā radošajā vakarā uz skatuves kāpa viņas meita Kristīna Orbakaite un viņas dēls Ņikita Presņakovs ar savu grupu, bet pati jubilāre un vakara galvenā viešņa Dzintaru koncertzālē ieradās neilgi pirms koncerta beigām, lai tā izskaņā izpildītu četras kompozīcijas.

Sestdienas, 26. jūlija, vakarā noslēgsies jauno izpildītāju konkurss, bet svētdienas vakarā taps zināms uzvarētājs, kā arī ar vērienīgo koncertu izskanēs Jaunais vilnis 2014.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!