Foto: Publicitātes foto
Rīga ir katra īstena Latvijas ballīšu zvēra un burziņu lauvenes sapnis – galvaspilsēta var lepoties ar ļoti plašu izklaides vietu klāstu, un nedēļas nogales klubiņos un bāros parasti izvēršas par vērienīgām un grandiozām dzīrēm.

Tuvojoties piektdienai, daudzi burziņu mīļotāji nepacietīgi spodrina labākās deju kurpes un jau laikus domā, ko vilks mugurā. Īpaši lielas galvas sāpes īstā tērpa izraudzīšanās sagādā dāmām, jo katra vēlas būt pamanāma un izcelties uz citu meiteņu fona.

Neviena sevi cienoša ballīšu lauvene nebaudīs Rīgas naktsdzīvi, tērpusies garos brunčos un sporta apavos, jo nerakstīts likums paredz, ka nedēļas nogales paredzētas tam, lai naktsklubos nozibinātu miesu un izrādītu labumus.

Mēdz sacīt, ka viss, kas notiek Lasvegasā, arī paliek Lasvegasā, un ar Rīgu ir līdzīgi. Dažas meitenes, kokteilīšu apreibinātas un no skaļās mūzikas apdullinātas, plosās uz nebēdu. Dāmas ne tikai rāpjas uz bāra letes padancot, bet arī ļaujas dažādiem eksperimentiem un savas seksualitātes izzināšanai.

Lai gan plikumu zibināšana un krūšu izspīlēšana daudzām ir vienas no mīļākajām izklaidēm klubiņos, smādēta netiek arī maigošanās un skūpstīšanās ar citām meitenēm, turklāt lielākās drosminieces to dara fotogrāfa priekšā.

DELFI Izklaide piedāvā nelielu apkopojumu ar spilgtākajiem pēdējo mēnešu foto, kuros iemūžinātas meiteņu varenās izklaides Rīgas populārākajos naktsklubos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!