Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 19. marta, vakarā Latvijas šovbiznesa dīvaiņi un alus lietpratēji pulcējās atpūtas vietā Klondaika, lai kopīgi veldzētos ar gardo dziru un izvēlētos, kurš būs jaunais Klondaikas ekskluzīvais dzeramais.

Nodrošinājusies ar melnām brillēm, dziru baudīt bija ieradusies aģentūras Mis Latvija direktore Inta Fogele. Iespēju atkal publiski paspīdēt izmantoja arī pulciņš bijušo TV zvaigznes dalībnieku, tostarp, populārais dīdžejs Mareks Dainis jeb [Ex] da Bass.

Uzpildīties pirms skandalozā iznāciena Rīgas modes nedēļā atnācis bija arī seksa eksperts Edgars Toretto ar visu savu sadomazohistu svītu, un klāt bija arī Latvijas galvenais ballīšu zvērs Raivis Raspopovs, kuram gan Klondaika saistās ar ne visai patīkamām atmiņām.

Īpantējai kompānijai bija jāveic nopietns uzdevums - kārtīgi jāizvērtē piedāvātās grādīgās dziras, lai noteiktu vislabāko. Galdā tika celts divu veidu miestiņš, un ekspertu komanda vienbalsīgi par labāko atzina nefiltrēto alu, kas jau drīzumā būs pieejams arī vienkāršās tautas pārstāvjiem, kas atpūtīsies Klondaikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!