Foto: Publicitātes foto
Sestdien, 8. martā, tika atzīmēta Starptautiskā sieviešu diena, un šo svētku ietvaros vairākos Rīgas klubiņos norisinājās krāšņas un trakulīgas ballītes, kurās tika godinātas daiļā dzimuma būtnes.

Tā kā šogad svinības "iekrita" sestdienā, galvaspilsētas populārākajās izklaides vietās jautrība un uzdzīve sita augstu vilni - vienas no krāšņākajām ballītēm norisinājās naktsklubos Just un Coyote Fly, kā arī Rīgas pašā smalkākajā burziņu iestādē Mai Tai.

Naktsklubā Mai Tai ļaudis dzīroja Lady's Night ballīte, kuras ietvaros visas dāmas tika iepriecinātas ar apvienības Master of Spark izskatīgo dejotāju priekšnesumiem, kā arī bārmeņu šovu.

Arī Coyote Fly un Just pārstāvji Sieviešu dienā daiļā dzimuma būtnēm bija sarūpējuši vairākus neaizmirstamus un grandiozus pārsteigumus, kas spēja aizkustināt ne tikai meitenes - arī vīrieši nepalika vienaldzīgi.

Tā, piemēram klubā Just sanākušie viesi tika iepriecinātas ar dziedātājas Samantas Tīnas koncertu, savukārt naktsklubā Coyote Fly uz skatuves kāpa un dāmas šarmēja leģendārais mākslinieks Viktors Lapčenoks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!