Foto: F64

Piektdienas, 26. jūlija, naktī 11. novembra krastmalā pulcējās tūkstošiem cilvēku, lai piedalītos vērienīgākajā festivāla Jaunais vilnis 2013 pasākumā – nakts diskotēkā ar Krievijas aktuālāko popmūzikas zvaigžņu uzstāšanos.

Grandiozajā ballītē uz skatuves kāpa tādi mākslinieki kā Ani Loraka, Dima Bilans, Irina Dubcova, Potaps un Nastja, Timurs Rodrigess un daudzi citi Krievijas izpildītāji, kā arī latviešu dziedātāja LieneCandy un grupa PeR.

Šī bija otrā reize, kad Jaunā viļņa ietvaros Rīgā notika diskotēka, un arī šogad tā kļuva par vienu no sabiedrībā apspriestākajiem festivāla notikumiem jau krietnu laiku pirms tās norises - rīdziniekus satrauca gan gaidāmie satiksmes ierobežojumi, gan fakts, ka veselu nakti krastmalā norisināsies pasākums krievu valodā. 

Sestdienas, 27. jūlija, vakarā Dzintaru koncertzālē noslēgsies Jaunā viļņa 2013 konkursa cīņa - 16 jaunie talanti pēdējie reizi stāsies žūrijas priekšā un izpildīs dziesmu pirmatskaņojumus, bet uzvarētājs tiks paziņots festivāla izskaņas koncertā svētdien.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!