Foto: DELFI

Sestdien, 14. novembrī, Rīgā durvis vēra jauns restorāns Majestic. Par to, ka restorāns ir gana smalks un uzmanības vērts, liecināja lielais pašmāju slavenību skaits, kas ieradās novērtēt restorānu atklāšanas pasākumā.

Restorāna atklāšanas ballītē varēja iekļūt tikai īpašie viesi ar ielūgumiem. Tos bija saņēmuši un Majestic kā pirmie novērtēja arī daudzi pašmāju sabiedrības krējuma pārstāvji.

Pasākumā atpūtās Latvijas seksa eksperts Edgars Toretto, kuram neiztrūkstoši līdzi bija skaistu meiteņu svīta, gleznotāja Liene Skulme, biznesa lēdija Svetlana Leva, dejotāji Aleksandra Kurusova, Deniss Tumakovs, Viola Abramova-Mailīte un Rihards Mailītis, klubu saimnieks Artūrs Čikuls un citi populāri cilvēki.

Īpaši spoži pasākumā mirdzēja dziedātāja Olga Rajecka, kura uz restorānu bija ieradusies kopā ar savu vīru Ivo Bankavu. Estrādes zvaigzne jau kuro reizi apliecināja pašas kādreiz izteiktus vārdus - ar gadiem viņa izskatās tikai labāk.

Olga pasākumam bija saposusies baltā kleitiņā ar klāt pieskaņotiem interesantiem cimdiem. Māksliniece bija labā garastāvoklī un labprāt pozēja fotogrāfiem.

Zvaigznes tika cienātas ar izmeklētiem gardumiem, un lutinātas ar dažādiem pārsteigumiem. Restorāns atrodas Aspazijas bulvārī 32 un pēc zvaigžņotās atklāšanas turpmāk būs pieejams arī citiem apmeklētājiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!