Foto: Publicitātes foto
Ar varenām lustēm lielveikala "Domina Shopping" autostāvvietā aizvadīts koncerts, kurā uzstājās trīs pašmāju mūzikas grupas.

Otrdienas vakarā uz lielveikala autostāvvietas jumta sanākusī (arī par biļetēm samaksājusī!) publika varēja baudīt sen neredzētus labumus – dzīvās mūzikas koncertu.

Lielveikala "Domina" rīkotajā koncertsērijā otrdien uzstājās "Dzelzs vilks", "Triānas parks" un "Pienvedēja piedzīvojumi".

Patīkamā atmosfēra un jaukie laikapstākļi ļāva tautai pēc trim mēnešiem pašizolācijas beidzot nodoties vasarīgām lustēm. "Tie ir dzīvās mūzikas klātienes koncerti sēdvietās ar aplausiem, skatītāju emocijām, te viss pa īstam!" saka koncertu organizatori.

Kā tas izskatījās, lūko fotoreportāžā no notikuma vietas:
Koncertsērija uz lielveikala autosstāvietas jumta turpināsies, portālu "Delfi" informēja rīkotāju pārstāve Una Griškeviča.

Trešdienas vakarā muzicēs Igo, Aija Vītoliņa un mūzikas meistari "AG Trio". Ceturtien kārta pašmāju supergrupai "Singapūras satīns" un "Dziļi violets" un Ozolam, bet piektdien koncertsēriju noslēgs "Bermudu divstūris". Biļetes uz šiem pasākumiem ir iegādājamas "Biļešu paradīzes" tīklā, informē Griškeviča.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!