Foto: DELFI

Pēc tam, kad otrdienas, 15. marta, vakarā Latvijas Nacionālajā operā bija sadalītas Zelta mikrofona balvas, mūziķi, pasākuma organizatori un viņu atbalstītāji devās baudīt godam nopelnīto atpūtu.

Šogad par Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas oficiālā burziņa vietu bija izvēlēts rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītais klubs Coyote Fly, kur pēdējā laikā notiek, šķiet, visas svarīgākās ballītes galvaspilsētā.

Lai gan ceremonija bija gana ilga un beidzās vien īsi pirms pusnakts, tas netraucēja kuplam pulciņam mūziķu un viņu pavadoņu mērot ceļu uz netālu esošo klubu.

Zelta mikrofona nakts ballītē ierasti netrūka nedz atspirdzinājumu, nedz deju, un mūzikas industrijas darboņi godam izbaudīja reto iespēju satikt tik daudz kolēģu vienkopus.

Jau vēstīts, ka par pērnā gada labāko albumu tika atzīts grupa The Sound Poets veikums Pulsē, mūsu Eirovīzijas zvaigzne Aminata tika pie saviem pirmajiem Zelta mikrofoniem par labāko debiju un labāko dziesmu, par ko kļuva Love Injected, bet pilnu uzvarētāju sarakstu iespējams aplūkot šeit.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!