Foto: Publicitātes foto

Ar vērienīgām svinībām vairāku dienu garumā Rīgā nupat atklāta Wella starptautiskā studija, ieskandinot jaunu posmu pašmāju matu kopšanas industrijas attīstībā. Prezentācijas pasākuma viesu vidū bija arī daudzas sabiedrībā labi zināmas personas.

Marta pirmā nedēļa Rīgā pagāja Wella zīmē. Notika vairāki kupli apmeklēti pasākumi, kuros pašmāju stilīgākie ļaudis varēja novērtēt friziermākslas jaunākās tendences.

Grandiozā studijas atklāšanas ballīte pulcēja vairāk nekā 200 friziermākslas industrijas profesionāļu, zīmola klientu, stilistu un sabiedrībā zināmu personību, kuri teju līdz pusnaktij nodevās jautrai ballītei.

Lai svinības padarītu vēl aizraujošākas, dažādām izklaides aktivitātēm piesātinātā vakara vadītājas lomā iejutās allaž starojošā TV dīva Anna Rozīte.

Viesi tika lutināti ar sezonas aktuālāko matu tendenču parādēm, ko uz apjomīgās "mēles" demonstrēja vakaram īpaši izvēlētas un sapostas modeles un modeļi.

Tāpat neiztrūka arī smalkas uzkodas un veldzējoši kokteiļi, konkursi ar vērtīgām balvām, kā arī enerģiski elektroniskās deju mūzikas ritmi.

Pasākumā rosījās un modīgo gaisotni baudīja arī ekstravagantā dziedātāja Agnese Rakovska, kura vienmēr izcēlusies ar savu ekscentrisko stilu, uzņēmēja Marika Ģederte, jaunā modele Alise Znaroka, pasākumu aģentūras vadītāja Sindija Vilde-Spinga, stila eksperts un modelis Jaroslavs Barišņikovs un citas pašmāju slavenības, kuras ar modi ir uz "tu".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!