Foto: DELFI
Aizvadītās nedēļas izskaņā Cēsīs norisinājās nu jau piektais sarunu festivāls "Lampa", kura ietvaros divās dienās kopumā norisinājās vairāk nekā 350 dažādi pasākumi. Viens no tiem – politiķu diskotēka, kurā bija iespējams novērtēt vairāku politiķu muzikālo gaumi.

Līksmais burziņš notika piektdienas vakarā un to vadīja populārais dīdžejs Toms Grēviņš. Viņa uzraudzībā seši politiķi mērojās spēkiem ar savu muzikālo gaumi.

Pie dīdžeja pults līdzās Grēviņam stājās Cēsu novada domes priekšsēdētājs Jānis Rozenbergs, 13. Saeimas deputāti Evita Zālīte-Grosa un Raivis Dzintars, partijas "Progresīvie" parstāvis Roberts Putnis, politiķe un uzņēmēja, kurstības "Par" biedre Baiba Rubesa, kā arī Ekonomikas ministra padomniece Beata Jonite.

"Labs politiķis ir tāds politiķis, kurš spēj aizraut un uzrunāt – arī tad, ja tribīnes vietā ir DJ pults," pirms pasākuma bija vēstīts diskotēkas aprakstā, un burziņš izpelnījās ļoti lielu ļaužu interesi.

Kupls cilvēku pulks bija sanācis izdejoties pēc dienas, kas aizvadīta diskusijās un sarunās, un pie viena arī novērtēt politiķu prasmes uz vienu vakaru iejusties diskžokeju tēlā.

Jau vēstīts, ka galvenais festivāla mērķis ir stiprināt demokrātijas, diskusiju un cieņpilnu sarunu kultūru Latvijā. Šī gada diskusiju galvenā tēma bija drosme.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!