Foto: Privātais arhīvs
2020. gada 7. septembrī apaļu jubileju svin viena no populārākajām pašmāju influencerēm, par jūtūberu pionieri dēvētā Evelīna Pārkere. Viņai aprit pilni 20 gadi.

Pašmāju influenceru aprindās joprojām tiek lauzti šķēpi par to, kura gan bija pati, pati pirmā vietējā jūtūbere jeb satura veidotāja "YouTube" platformā – Sindija Lozgačova (darbojas ar vārdu Sindija Lo) vai Evelīna Lukša (plašāk zināma ar pašas izvēlēto pseidonīmu Pārkere).

Abas nu jau pieaugušās dāmas slavas centrifūgā nonāca tālajā 2013. gadā. Kādreizējās konkurentes un bērnu pielūgsmes objekti šobrīd savstarpēji nekomunicē vispār, turklāt katra aizgājusi gluži citā "influencēšanas" virzienā, jo izaugušas par krasi atšķirīgām dāmām.

Evelīnas Pārkeres sekotāju skaits platformā "Instagram" ir 124 tūkstoši cilvēku, bet "YouTube" viņas kanālu par joprojām skatāmu atzīst teju 72 000 fanu.

Jauniete nupat nosvinējusi 20 gadu dzimšanas dienu. Tas noticis ballītē, kas tematiski veltīta 2000. gadam – gadsimtu mijai jeb milleniumam, kad pasaulē ieradās jaunā zvaigzne.

Svinības notikušas "miljonāru apartamentos" Vecrīgā, un Evelīna pauž dziļu pateicību visiem, kas palīdzēja vērienīgajai ballītei notikt. Viesu vidū bija gan Evelīnas draudzenes, influenceres Lota Ulmane, Emīlija Sama un citi, gan arī jaunietes ģimene.

View this post on Instagram

A post shared by Evelina Parkere (@movieevelina) on Sep 6, 2020 at 2:28am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Evelina Parkere (@movieevelina) on Sep 5, 2020 at 6:50am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Evelina Parkere (@movieevelina) on Sep 8, 2020 at 6:44am PDT

Nesen Pārkere publiski atklāja, ka nu strādā atbildīgu darbu, proti, ir producente kādai topošai Latvijas kinofilmai. Bet savus dzīvesstāstus Pārkere joprojām ik pa laikam publisko savā "YouTube" kanālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!