Foto: Publicitātes foto

Kultūras bārs un naktsklubs "Sapņi un kokteiļi" 1. aprīlī ar varenu neona krāsu ballīti svinēja savas pastāvēšanas 13. gadskārtu. Sanākušos viesus priecēja īpāši gaidītais reperis Ozols un publika ļāvās lustēm līdz pat rīta gaismai.

Rīgas centra apkaimes naktsklubs "Sapņi un kokteiļi" savas durvis pirmo reizi vēra diždimbas periodā 2010. gadā un katru gadu 1. aprīlī šī izklaides vieta atzīmē dzimšanas dienu. Šogad klubam apritēja jau 13 gadu.

Notikumam par godu kluba personāls un arī daži viesi bija tērpušies košajos neona toņos. Tā kā ieeja svinības bija bez maksas, kluba telpas ātri vien pildījās ar tusētājiem. Vakara kulminācija – repera Ozola uzstāšanās.
Pēdējo 13 gadu laikā kultūras bārs "Sapņi un kokteiļi" ik gadu aprīlī aicinājuši uz visdažādākajām tematiskajām ballītēm, no renesanses ar pavisam īstu polonēzes deju komandas izpildījumā, līdz Zelta mikrofona tematikai un pat olimpiādei. Tāpat apspēlētas arī cirka, slavenās lelles Bārbijas, regeja un daudzas citas tēmas.

"Sapņu un kokteiļu" svinībās uz skatuves kāpušas tādas latviešu apvienības un izpildītāji kā "Mazais Princis", "The Rolltones", "Pērkons", "Musiqq", "Transleiteris", "A-Europa", "Bet
Bet", Miks Dukurs un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!