Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties gada izskaņai, izklaides vietas nenogurstoši cīnās par neoficiālo gada vētrainākās ballītes rīkotāju titulu, un nopietnu konkurenci galvaspilsētas naktsklubiem šajā godā pieteicis Valmieras klubs Putniņi.

Aizvadītās nedēļas izskaņā Putniņi sarīkojuši burziņu ar daudzsološu nosaukumu - tur notikusi Ekstravaganto izvirtību nakts, kas pilnībā attaisnojusi cerības.

Kā vēsta Putniņu pārstāvji, ekstravagantās izvirtības aizrāva kluba apmeklētājus, kuriem bija iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs un konkursos - mērīties ar svārciņiem, pierādīt savu lokanību un izmēģināt veiksmi spēlē Beer pong.

Tāpat ar ovācijām tika sagaidītas un pavadītas modeles, kuras demonstrēja interneta veikala KLERR.lv apakšveļu un neliedza arī fotosesiju ikvienam interesentam.

Modeles un kluba apmeklētāji, kuri piedalījās konkursos, ieguva dažādas vērtīgas balvas no interneta portāla Sapa.lv, Cevoul, KLERR.lv un naktskluba Putniņi, un pasākumu ar savu klātbūtni papildināja iepazīšanās portāla iMiss.lv meitenes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!