Foto: DELFI

Piektdien, 19. februārī, Ķīpsalas izstāžu hallē sāksies gada pikantākais notikums Latvijā – erotikas festivāls Erots. Jau tradicionāli iesildīšanās ballīte notika rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītajā naktsklubā Coyote Fly, un arī šogad tur netrūka plikumu.

Šogad Erots svin pilngadības svētkus – šis ir jau 18 gads, kad Rīgā notiek Baltijā lielākais erotikas festivāls-izstāde.

Lai gan katru gadu pasākuma organizatori ir piedomājuši pie apmeklētāju pārsteigšanas ar īpaši maņas kņudinošiem šoviem, šogad Erots solās būt īpaši karsts, un daļu no pasākuma zvaigznēm varēja sastapt arī Coyote Fly notiekošajā ballītē.

19. un 20. februārī festivāls apmeklētājiem piedāvās baudīt pārsteigumiem pilnus latviešu un ārzemju mākslinieku erotiskos šovus, sieviešu un vīriešu striptīzu, slapjo T-kreklu un šortu konkursu, iepazīšanās spēli Aklais randiņš un citas aktivitātes.

Ar pasākuma programmu un māksliniekiem, kas priecēs viesus, iespējams iepazīties šeit.

Jau ierasti, festivāls piedāvās ne tikai lieliskas izklaides iespējas, bet arī plašu erotiskās produkcijas klāstu – intīmpreču izstādi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!