Foto: DELFI
Aizvadītās nedēļas izskaņā Rīgas klusajā centrā durvis vēra jauns restorāns Breaking Bread, kura atklāšanas pasākumu apmeklēja arī vairākas sabiedrībā zināmas personas un citi galvaspilsētas gardēži.  

Kā vēsta jaunās ēstuves pārstāvji, Breaking Bread, kas mājvietu radis Antonijas ielā 9, ir mūsdienīgs restorāns, kurā valda brīva, nepiespiesta atmosfēra un tiek piedāvāta kvalitatīva un daudzveidīga ēdienkarte.

Atklāšanas pasākuma viesiem bija iespēja nobaudīt šefpavāra Ādama Harisa īpaši sarūpētas uzkodas - Hariss ir pieredzes bagāts savas jomas profesionālis no Lielbritānijas, kas pieredzi guvis vadošajos Lielbritānijas restorānos.

"Ņemot vērā restorānu kultūru Rīgā, vēlējāmies savas restorāna koncepcijas idejas realizēt tieši šeit. Rīgas sabiedrība ir tā, kas novērtēs kvalitatīvu un daudzveidīgu ēdienkarti. Turklāt vairāku gadu garumā uzkrātā restorānu pieredze gan šeit Latvijā, gan Lielbritānijā ir izveidojusi plašāku redzesloku un sapratni par to, kādam vajadzētu būt šim mūsu restorānam.

Nejaušas sagadīšanās rezultātā mūsu idejai noticēja mūsu draugi, ar kuru palīdzību esam nonākuši līdz šim atklāšanas pasākumam," stāsta restorāna vadītāja Sandra Novicka.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!