Foto: DELFI
Oktobra izskaņā notiekošās Rīgas modes nedēļas ietvaros tās organizatori parūpējušies arī par vētrainām un glamūrīgām ballītēm, kur pulcēties galvaspilsētas stilīgākajiem un modīgākajiem cilvēkiem.

Par vienu no skaļākajām un plašāk apmeklētajām ballītēm 23. Rīgas modes nedēļā kļuva sadarbībā ar zīmolu H&M rīkotais burziņš, kurā netrūka arī sabiedrībā zināmu cilvēku.

Par pasākuma norises vietu bija izvēlēts restorāns Grande Brasserie, par muzikālo noformējumu rūpējās Latvijas pievilcīgākais dīdžejs Markus Riva, bet starp viesiem mirdzēja vai viss pašmāju stilīgākais sabiedrības krējums.

Ar īpaši oriģinālu tēlu sanākušos pārsteidza modes blogeris un modelis Jaroslavs Barišņikovs, pikantu dekoltē ierasti izrādīja pasniedzēja Ieva Adamss, ar eleganci apbūra stila eksperte Maija Silova, un netrūka arī citu smalku viesu.

Jau ziņots, ka Rīgas modes nedēļa noslēgsies 31. oktobrī, un modes mīļotāji vēl var pagūt apmeklēt tādu zīmolu kā Pohjanheimo, Katya Katya Shehurina, Dace Bahmann un citu skates.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!