Foto: Publicitātes foto
Aizvadītās nedēļas izskaņā jau sesto reizi Rīgā notika ikgadējais pilsētas festivāls "Ezīšfests", kuru rīko bāra "Ezītis miglā" radošā komanda. Pasākums šoreiz norisinājās urbānajā Tallinas ielas kvartālā, kur vienlaicīgi ar festivālu durvis vēra arī bāra jaunā filiāle "Tallinas kvartāla Ezītis miglā".

Festivāla devīze ir "kronis vasarai", un atvadas no vasaras izvērtās gana iespaidīgas. Pasākumā uz trim skatuvēm kāpa dažādas populāras un tautā iemīļotas pašmāju grupas – "PND", "Singapūras satīns", "Polifauna", "Ryga", "Simple Man", "Deeper Upper" (Lietuva), "Krāsa", "Future Jets", "Brīvrunu projekts", "Kontraflovs", "Mēnessputni", "Tea Tree Impro" improvizatori, komiķi no "Comedy Latvia", savukārt dziedātāja Mur un tautas deja satika elektroniku "No miglas" dejotāju priekšnesumā.

Kā vēsta pasākuma organizatori, ballīte nedaudz "izkāpa no rāmjiem" ap trijiem naktī, kad tika pamatīgi apliets DJ Miami klēpjdators, bet situāciju glāba DJ ahūns ar urbāniem ritmiem un repa karaoki.

Paralēli skatuvju programmai bija iespēja arī mieloties ar sulīgiem burgeriem un citiem "Ezīša" sarūpētajiem "street food" gardumiem, atveldzēties ar spirdzinošiem kokteiļiem, izkustēties dažādās aktivitātēs, kā arī radoši izpausties gleznojot, zīmējot, veidojot un domājot.

Labais laiks pulcēja organizatoriem negaidīti lielu apmeklētāju skaitu, tāpēc jau tagad top plāns ar lietām, ko uzlabot nākamgad, "Delfi Izklaidi" informē festivāla rīkotāji.

Savukārt bāra "Ezītis miglā" desmitā filiāle "Tallinas kvartāla Ezītis miglā" pagaidām strādās izmēģinājuma režīmā un pa īstam ikdienā tā sāks darboties oktobrī. Līdz tam bārs darbosies dažādos Tallinas ielas kvartāla pasākumos, piemēram, Baltajā naktī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!