Foto: Kristaps Bardziņš
Aizvadītās nedēļas izskaņā smalka ballīte īpaši izmeklētai sabiedrībai norisinājās Rīgas klubā "Kaļķu vārti". Tur tika prezentēti trīs jauni kokteiļi, kuru pagatavošanai bārmeņi iedvesmu smēlušies no burkāniem.

Burziņu ar savu klātbūtni kuplā skaitā bija pagodinājuši Rīgas saviesīgās dzīves baudītāji un izklaides industrijas pārstāvji – viesu vidū bija tādi zināmi ļaudis kā modes pasākumu apmeklētājs Jaroslavs Barišņikovs, multmākslinieks Kašers, dizaineres Dace Bahmane un Indra Salceviča, stila eksperts Deniss Ševeļovs un citi.

Pasākuma gaitā viesi tika cienāti ar dažādiem gardumiem un iepazīstināti ar trīs jauniem kokteiļiem – "Sklandrausis", "Carrot cake fizz" un "Carroni" –, kuru pagatavošanā izmantots burkānu liķieris.

Kokteiļu ballītes organizatori vēsta, ka dzērienu idejas autori ir radošās apvienības "Tribaltic.lv" pārstāvji. Savukārt to pagatavošanu uzņēmies Latvijas Bārmeņu federācijas vceprezidents Andris Noreiķis, kurš ir vairāku bārmeņu konkursu laureāts un viens no titulētākajiem jomas pārstāvjiem Latvijā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!