Foto: Juris Zolbergs

Gaumīgs burziņš šonedēļ tika aizvadīts universālveikalā "Stockmann" – tur tika atklāts šovrūms jeb modes telpa, un pasākums kuplā skaitā bija sapulcējis gan Rīgas stila gardēžus, gan arī sabiedrībā zināmus ļaudis un radošas personības.

Kā "Delfi Izklaidi" informē šovrūma pārstāvji, šī telpa paredzēta modes jaunumu atspoguļotājiem, medijiem un stilistiem gan žurnālu saturai, fotosesiju un tēla veidošanai, gan ekskluzīvu pasākumu un meistarklašu rīkošanai.

Par pasākuma centrālo notikumu izvērtās aizraujošs stilistu duelis, kura ietvaros jaunākās modes tendences ieskicēja pazīstamie un iecienītie stila eksperti Aleksandrs Pavlovs un Anita Altmane, saģērbjot populāro modeli Māru Sleju un slavenību vidū atzīto friziermeistaru Kristapu Slakteru-Zvejsalnieku.

Viesu vidū bija tādi zināmi ļaudis kā aktrise un rotu māksliniece Agnese Zeltiņa, radio personība Maija Rozīte-Krištopane, pasākumu rīkotāja un TV seja Gundega Skudriņa, dziedātāja Patrisha, TV un radio raidījumu producente Ieva Brante, kustības "More than Size" vadītāja Indra Salcēviča, raidījuma "Māmiņu Klubs" jaunā vadītāja Rūta Dvinska, TV šovu dalībieks un androgīnais modelis Jaroslavs Barišņikovs, ukraiņu šova žūrijas dalībniece un lielo izmēru modele Tatjana Mackēviča, modes industrijas pārstāve Dita Danosa, TV radio balss un dziedātāja Marta Grigale, modes dizainere Dace Krieviņa-Bahmane, vīriešu žurnāla "SIN" redaktors Dāvis Dāvids Sakne, stiliste un žurnāla "Pastaiga" redaktore Liene Stūraine un virkne modes blogeru un mediju pārstāvju.

Prezentācijas namamātes lomu bija uzņēmusies TV personība un fotogrāfe Dagmāra Legante, par mūziku rūpējās radio un TV raidījumu dīdžejs Magnuss Eriņš, viesi tika lutināti ar sezonālām uzkodām un atspirdzinājumiem.

Viena no viesu gaidītākajām aktivitātēm bija pasaulslavenā matu produktu un aksesuāru zīmola "Balmain Hair Couture" un paštonējošo produktu zīmola "Vita Liberata" prezentācijas šovs, kura ietvaros Gatis Timofejevs viesiem atklāja vairākus pasaules zvaigžņu skaistuma noslēpumus, kas ļauj tām spoži mirdzēt sarkanā paklāja pasākumos, fotosesijās un modes šovos. Modeles, kuru vidū bija arī sabiedrības dāma un mūziķu menedžere Santa Kola un pati pasākuma vadītāja Dagmāra Legante, piedzīvoja pārsteidzošas vizuālās pārvērtības, acumirklī iegūstot jaunu tēlu ar matu aksesuāriem – pieliekamo poniju un zirgasti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!