Foto: Publicitātes foto
Ar plašu muzikālu vērienu 3. maijā Rīgā, Tallinas ielas kvartālā savu ceturto sezonu atklāja "Tallinas kvartāla Angārs", kas piedāvā izbaudīt labāko ielu ēdienu tradīcijas un muzikālus priekšnesumus dažādām gaumēm.

Savā ceturtās sezonas atklāšanā "Tallinas kvartāla Angārs" viesus priecēja ar četrām muzikālām performancēm. Vakaru iesildīja Latviešu poproka grupa "Midnight projects". Kā pasākuma galvenā māksliniece uz skatuves kāpa dziedātāja un "Zelta mikrofons 2022" Gada debijas un Gada dziesmas ieguvēja Būū. Pēc koncerta par dejām parūpējās divi dīdžeji.

Vietas saimnieki ziemas mēnešus izmantoja lietderīgi, ieguldot līdzekļus angāra rekonstrukcijā, un padarot to par vēl pieejamāku un aizraujošāku atpūtas un izklaides vietu. Angārā izbūvēta plaša skatuve, jauna koncepta bārs, un moderna atvērtā tipa "streetfood" virtuve, kas piedāvā garšu ceļojumu no Japānas suši un Havaju pokijiem līdz Itālijas picām un Amerikas burgeriem. Angāra pārstāvji atklāj, ka šī gada ambīcija ir "Tallinas kvartāla Angāru" padarīt par "streetfood" un izklaides pasākumu krustpunktu, tā telpās uzņemot Latvijā un Baltijā pazīstamākos mūziķus un māksliniekus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!