Foto: Mango

Jaunajā dziedātājas Ellas klubā - restorānā Dstyle - 8. oktobrī tika atklāta Aleksandra Sokolova fotogrāfiju izstāde, kurā apkopotas, pēc fotogrāfa domām, četrdesmit Latvijas skaistākās sievietes, tajā skaitā Ella, Kristīna Zaharova un Kristīne Grundmane.

Fotogrāfijās attēlotas kailas sievietes uz meža fona, bet izstādes "sāls" slēpjas ne tikai šajās skaistulēs, bet faktā, ka bildes ir uzņemtas fotostudijā, savukārt mežs pievienots pēc tam un speciāli apstrādāts, tādejādi piešķirot fotogrāfijām Sokolovam raksturīgo rokrakstu un skatījumu uz sieviešu pasauli.

"Esmu tikai un vienīgi modes fotogrāfs, nekad nefotografēju bēres vai kāzas. Absolvējot vidusskolu, devos apmācībā uz Milānu, kur apguvu fotomākslu un izvēlējos savu specializāciju - sievietes. Cienu daiļo dzimumu, apbrīnoju viņu skaistumu un respektēju viedokli. Vienmēr, pirms izvēlēties bildes izstādēm, jautāju modelēm viedokli par to, kuras fotogrāfijas viņām patīk," stāstīja Sokolovs.

Atklāšanas ballītes viesu vidū bija galvenokārt modes biznesa pārstāvji, kurus DJ Ella intervēja Capital FM viļņos, kā arī Ieva Adamss, dziedātāja Kristīne Grundmane un citi.

Grundmane ar fotogrāfu iepazinusies Riga Beauty kalendāra veidošanas ietvaros. Apzinoties bilžu kvalitāti un skaistumu, jaunā dziedātāja piekritusi izteiktajam piedāvājumam - atkāroti fotografēties kailai.

"Aleksandrs ir vienīgais fotogrāfs, pie kura esmu fotografējusies kaila un pie kura fotografēšos kaila, - uzticos viņam kā fotogrāfam. Procesa laikā jutos brīvi, mani nepiemeklēja neveiklības sajūta jeb mulsums.

Aleksandrs prot panākt, lai ikviena sieviete jūtas pievilcīga, seksuāla, tāpēc vienīgais, kam vajadzēja drosmi, bija apziņa, ka bilde būs apskatāma izstādē, " sarunā ar izklaides portālu Mango pastāstīja Grundmane, kura šobrīd iesaistījusies house mūzikas projektā, kā arī koncertē ar savu grupu Hypnotic.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!