Foto: F64

23. jūlijā Torņakalna evaņģēliski luteriskajā baznīcā gredzenus mija TV3 laika ziņu moderatore un radio Star FM ētera balss Maija Rozīte un miljonāra Viļa Krištopana vecākais dēls, uzņēmējs Kaspars Krištopans.

Pēdējā mēneša laikā saviesīgās ballītēs "karstākā" sarunu tēma ir bijusi tieši 26 gadus vecās Rozītes un 30 gadus vecā Krištopana kāzas, kas jau pirms ceremonijas nodēvētas par šīs vasaras "grandiozākajām kāzām".

Par TV dīvas Maijas Rozītes un kluba Mad House līdzīpašnieka attiecībām mediji sāka vēstīt 2009. gada septembrī, kad Maijai prese pievērsa pastiprinātu uzmanību, jo viņa sāka vadīt TV3 populāro šovu Koru kari 2. Savukārt Krištopans, vaicāts par to, kā sākušās abu attiecības, atzinās, ka Maiju noskatījis TV ekrānā, kad viņa vadījusi laika ziņas.

Kad pirms mēneša izklaides portāls Mango vērsās pie Kaspara, lai iztaujātu, kā pāris gatavojas kāzām, jaunais uzņēmējs apgalvoja, ka kāzu dienā viņš Maijai vēlas sagādāt daudz pārsteigumu. Taujāts, vai viņš nebaidās no brīva puiša kļūt par precētu vīru, Kaspars atzina, ka kopā ar Maiju vienmēr ir juties brīvs un viņu nebaida fakts, ka jākļūst par precētu vīru.

Uz vecākā dēla Kaspara kāzām Torņakalna baznīcā bija ieradusies visā kuplā Krištopanu ģimene – vecāki Aija un Vilis Krištopani, māsa Nikola ar draugu Mārtiņu Pauru, brālis Kristaps ar sievu Santu. Krištopanu radiniece Latvijas Raidorganizāciju apvienības izpilddirektore Gunta Līdaka uz kāzām atleca ar kruķiem, jo nesen lauzusi kāju. Guntu uz kāzām pavadīja meita Evija.

Laulību ceremonijā par jauno pāri un augsto viesu drošību gādāja drošības korporācijas Pentano apsargi, kuriem norādījumus sniedza kādreizējais Marijas Naumovas menedžeris Rafails Balkins. Gādājot par jauno pāri, Rafails lūdza klātesošos fotogrāfus jauno pāri iemūžināt tikai pēc laulību ceremonijas, skaidrojot, ka presei ar Dievu neesot nekā kopīga.

Sveikt jauno pāri bija ieradušies arī basketbolisti Kristaps Valters un viņa brālis Sandis ar draudzeni Elīzi Kaurāti, dejotājs Valdis Škutāns, skaistumkaraliene un māksliniece Ieva Bondare ar ģimeni, dziedātāja Linda Leen un multimākslinieks Artis Dzērve jeb Karloss, Mad House līdzīpašnieks Bruno Ivzāns, politiķu pāris Sarmīte un Rihards Pīki, TV3 ziņu moderatore Agnese Vārpiņa ar laulāto draugu Niku Šestakovu un daudzi citi.

Jaunais pāris šajā nozīmīgajā dienā bija izvēlējies, lai viņus oficiālajā ceremonijā atbalsta vedēju pāris - humoristi Jana Duļevska un Valters Krauze.

Pēc tam, kad Maija un Kaspars bija solījuši viens otru mīlēt līdz mūža beigām, kāzinieki devās izbaudīt tradicionālos kāzu rituālus, bet jau vakarā jaunais pāris un lūgtie viesi dosies uz Bauskas pusē esošo Mežotnes pili, kur aizvadītās nedēļas garumā rosījusies 20 cilvēku brigāde, kuri pils pagalmā uzstādījuši milzīgu telti, kā arī dekorējuši pils apartamentus.

Mežotnes pilī šovasar esot pats karstākais kāzu laiks, jo tur gredzenus mīt un kāzas svinēt izvēlas vairāki jaunie pāri. Piemēram, aizvadītās nedēļas nogalē Mežotnes pilī gredzenus mija bijušā finanšu ministra Ata Slaktera māsas meita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!