Foto: DELFI

Ceturtdienas vakarā tirdzniecības centrā Spice Home ar pasākumu Inteliģentās vakariņas tika atklāts jauns alkoholisko dzērienu lielveikals Spirits&Wine, kuru atklāšanas vakarā apmeklēja vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki.

1151 kvadrātmetru plašajā veikalā atklāšanas ballītē varēja sastapt režisoru Viesturu Kairišu ar sievu, kā arī mākslinieci Ievu Jurjāni, kuri pašmāju saviesīgajos burziņos ir reti viesi.

Tāpat Inteliģentās vakariņas apmeklēja bijušais politiķis Valdis Birkavs, aktieris Andris Bulis un citi, bet par muzikālo noformējumu rūpējās dziedātāja Diāna Pīrāgs.

Atraktīvākā ballītes viesa titulu noteikti ir pelnījis leģendārais mūziķis Juris Kulakovs, kurš ballītes laikā neslēpa simpātijas pret daiļā dzimuma pārstāvēm - ar Prospero īpašnieci Mudrīti Grunduli viņš pat laidās jautrā dancī, kas izpelnījās pārējo viesu nedalītu sajūsmu.

Pasākuma laikā viesiem bija iespēja baudīt gan gardas uzkodas, gan dzērienus, kas savstarpēji bija saskaņoti - uz vietas maltīti gatavoja ekoloģiskās ēdināšanas uzņēmuma EcoCatering šefpavārs un dibinātājs Rihards Frīdenbergs-Kalniņš.

Jaunatvērtais alkoholisko dzērienu lielveikals Spirits & Wine tirdzniecības centrā Spice Home ir otrais šī zīmola veikals Rīgā. Tas būs iekārtots saskaņā ar jaunu, unikālu konceptu - outlet cenas un augstas klases serviss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!