Foto: DELFI

Šonedēļ Jūrmalā norisinās Krievijas humora šova Comedy Club 10. jubilejas svinības, un par godu šim pasākumam kūrortpilsētā ieradušies lielākā daļa populārāko krievu jokdaru un citu šovbiznesa pārstāvju.

Apaļās dzimšanas dienas svinību programma ir pasākumiem pārbagāta - ik vakaru Dzintaru koncertzālē notiek šovu filmēšana, bet pēc tām viesiem ir iespēja doties uz pludmalē esošo atpūtas kompleksu Havana Lounge Club un līksmot līdz pat rīta gaismai.

Gan vakara koncertos, gan ballītēs, protams, netrūkst dažādu jociņu un jautrības, un ceturtdienas vakarā notikušajā Fashion Style ballītē Comedy Club rezidenti viesus iepazīstināja ar tādām modīgām tendencēm ka plankings, boulings un citām.

Starp pasākuma viesiem bija miljardieris Oļegs Boiko, aktieris, producents un citādi radošs cilvēks Sergejs Svetlakovs, mūziķis Dominiks Džokers un daudzi citi populāri cilvēki.

Piektdien, 2. augustā, Jūrmalā plānota ballīte, kurā par mūziku rūpēsies populārā amerikāņu "ballīšu karaliene" Parisa Hiltone, sestdienas naktī Havana Lounge Club norisināsies karsta ballīte Brazīlijas stilā, bet svētdienas naktī jubilejas svinības noslēgsies ar Red Sensation burziņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!