Foto: Publicitātes foto

Populārais izklaides klubs Coyote Fly nedēļas nogalē lutināja draiskas atpūtas mīļotājus ar visiem iespējamiem labumiem - netrūka ne kailu un seksīgi iesvīdušu vīriešu ķermeņu, ne trūcīgi ģērbtu lēdiju, ne labu mūzikas un modes šovu, ne citu pikantu aktivitāšu.

Jautrās brīvdienu ballītes Coyote Fly sākās jau ceturtdien, 2. augustā, kad klubā notika tradicionālā iesildīšanās pirms pasaules čempionāta ielu vingrošanā. Pasaules ielu vingrošanas zvaigznes no 20 valstīm uz kluba skatuves rādīja fantastisku šovu kluba apmeklētājiem, iekarojot kā meiteņu, tā puišu simpātijas.

Savukārt piektdienas naktī klubs, kā allaž, piedāvāja izdejoties labas mūzikas pavadībā, taču sestdienas naktī ballīte sasniedza kulmināciju - klubā tika svinēta interneta projektu FashionFruit un 24-70mm.com divu gadu dzimšanas dienu ballīte.

Ballītē viesi varēja baudīt vadošo modes dizaineru skates, kā arī Markus Rivas, Elli U, DJ Gustavito un citu zvaigžņu šovus.

Pasākumus kuplā skaitā apmeklēja kā vietējie ballīšu cienītāji, tā ārzemju viesi. Līksmotāju vidū bija arī populāras personas - androgīnais modelis Jaroslavs, nerātnā Sabīne Prenclava no Purmsātiem un citi zināmi ballīšu mīļotāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!