Foto: DELFI

Sestdien, 16. jūnijā, naktsklubā XXL Alfrēda Kalniņa ielā Rīgā norisinājās jau vienpadsmitais gadskārtējais Baltijas geju skaistumkonkurss Mr Gay Baltic, kurā šogad uzvarēja Igaunijas pārstāvis Niks.

Kā jau katru gadu, konkursā piedalījās seši puiši - pa diviem no katras Baltijas valsts, un aiz igauņu skaistuļa Nika otrajā vietā palika gejs Jānis no Latvijas.

Kā portālam DELFI Izklaide pastāstīja kluba XXL saimnieks Ruslans, vairāk nekā seši cilvēki konkursā nekad nav piedalījušies, jo tas nemaz nav lēti - visi dalībnieki dažas dienas pirms konkursa ir jāuzņem, jāpaēdina, jāsagatavo, turklāt arī balvu fonds nav mazais - 500 eiro.

Konkursa dalībniekiem šova finālā bija jādemonstrē kāds mājasdarbs, lielākoties tā bija deja kādas pavedinošas mūzikas pavadījumā, kā arī jārāda īpaša šova programma, kuras horeogrāfs bija Andris Bukolovskis no deju studijas Todes.

Visus konkursa dalībniekus vērtēja prominenta žūrija, kuras priekšsēdētāja pirmo gadu bija populārā latviešu dziedātāja Liene Greifāne, plašāk pazīstama kā LieneCandy.

Jau ziņots, ka 2009. gadā šajā konkursā uzvarētāja laurus plūca lietuvietis Dariuss, 2010. gadā - Martins no Igaunijas, bet par aizvadītā gada skaistāko Baltijas geju tika kronēts Latvijas pārstāvis Nika.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!