Foto: Publicitātes foto

Atzīmējot Valentīna dienu, aizvadītajā nedēļas nogalē viena no karstākajām mīlētāju svētkiem veltītajām ballītēm norisinājās Liepājas klubā BIG7, kur uzstājās tautā pretrunīgi vērtētā, tomēr daudzu mīlētā Kombuļu Inese.

Kissing Festival jeb Skūpstīšanās svētki Liepājas izklaides vietā jau kļuvuši par pastāvīgu tradīciju - ik gadu Valentīna dienā vienkopus pulcējas desmitiem pārīšu, kuri aizrautīgi un kaislīgi piedalās lielajā skūpstīšanās šovā.

Lai padarītu šo burziņu vēl pikantāku, šogad BIG7 kā vakara vadītāju bija uzaicinājuši dziedātāju Kombuļu Inesi, kuras uzdevums bija gan izklaidēt publiku, gan iekvēlināt sanākušos ar savām dziesmām.

Kombuļu Inese gan darba braucienu bija nolēmusi apvienot ar izklaidi - visu mīlētāju svētkos viņu uz koncertu pavadīja itāļu draugs Paskvāle Adario, kurš ar Latvijā jau milzu atpazīstamību iemantojušo dziedātāju kāpa uz skatuves un pozēja kopā ar mīļotās faniem.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka nākamajā dienā pēc skūpstu festivāla Inesei bija jādodas uz Saldu, kur viņai uz skatuves kopā bija jākāpj ar ne mazāk slaveno Sandi Kiopu, bet cienījamā skatuves māksliniece tur tā arī neieradās, un Kiopam bija jāraujas vienam pašam, lai izklaidētu publiku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!