Foto: Publicitātes foto
Ēdienu piegādes uzņēmums "Delivery club" Krievijā sarūpējis saviem klientiem iespēju Jauno gadu sagaidīt dzīvoklī, kādā mita Nadja Ševeļeva no leģendārās filmas "Likteņa ironija jeb Vieglu garu!". Laimīgie varēs arī nobaudīt padomju cilvēkam pieejamos augstākās raudzes ēdienus.

Režisora Eldara Rjazanova 1975. gadā uzņemtā filma "Likteņa ironija jeb Vieglu garu!" ir gadu mijas filmu klasika – bijušās Padomju Savienības teritorijā skatītāji no galvas zina teju ikvienu šīs komēdijas kadru, tostarp arī galvenās varones Nadjas dzīvokli.

Nu tapusi šī dzīvokļa precīza kopija, kurā no 20. decembra jebkurš gribētājs var paviesoties un pavakariņot, bet lielākais veiksminieks būs tas, kurš iegūs iespēju ikoniskajā miteklī arī sagaidīt 2022. gadu.

Interesantais piedāvājums tapis "Delivery club" sadarbībā ar filmu studiju "Mosfiļm". Studijā gluži no nulles uzbūvēta precīza Nadjas dzīvokļa kopija – gan izmantojot oriģinālos rasējumus, gan lietojot rekvizītus no filmas uzņemšanas. Dzīvoklis iekārtots, ievērojot pat vissīkākās detaļas, piemēram, vannasistabā karājas Ipolita kažociņš, bet priekšnamā atrodama Nadjas kleita un ģitāra. Viss kā filmā!

Iespēju sagaidīt Jauno gadu tieši tur uzņēmums "Delivery club" izspēlēs starp tiem klientiem, kuri būs veikuši rezervāciju. Vakariņas būšot bez maksas, un uzvarētājs varēs ņemt līdzi vēl divus viesus.

Kas tiks celts galdā? Zivs, rasols, siļķe kažokā, mandarīni un šampanietis... Pēc maltītes viesi varēs doties ekskursijā pa "Mosfiļm" kinostudiju, jo tieši tur iekārtots Nadjas dzīvoklis.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!