Foto: Privātais arhīvs

Ukrainā dzimušais krievu komponists Igors Krutojs, kā ierasts, ar vērienu atzīmējis savu dzimšanas dienu. Šogad 29. jūlijā Krutojam apritēja 67. gadskārta.

Iepriekšējos gadus komponists Igors Krutojs savu dzimšanas dienu atzīmējis dažādās valstīs – 2014. gadā 60. gadu jubilejas svinības tika rīkotas Rīgas Opernamā, kas radīja skandālu; 2017. gadā Krutoja svinības notika Maskavas Kremlī, bet 2019. gadā viņa apaļā 65. gadu dzimšanas diena notika Dubaijā, un togad turp devās arī latviešu dziedātājs Intars Busulis.

Šogad Igora Krutoja jubileja tika atzīmēta Turcijā glaunā dārza ballītē. Neviens Latvijas pārstāvis šoreiz klātienē komponistu nesveica, toties svinību vietā pulcējās virkne Krievijas šovbiznesa ļaudis.

Vakara vadītāja gods tika uzticēts Krutoja draugam dziedātājam Nikolajam Baskovam, bet viesu vidū bija gan dziedātāja Alsu, gan Nataša Koroļeva, Nikolajs Cickaridze un daudzi citi.

View this post on Instagram

A post shared by Tamara (@toma2850)

Apsveikumus no draugiem un kolēģiem Krutojs saņēma arī sociālajos tīklos. Savu mīļo onkuli sveica arī Raimonda Paula mazmeita Monika.

Igors Krutojs ir krievu estrādes mūzikas dižgars, savas radošās darbības gados saņēmis neskaitāmus apbalvojumus. Krutojs ir arī viens no festivāla "Jaunais vilnis" radošā kodola. Viņš ir divreiz precējies trīs bērnu tēvs. Krutoja meitas mācās un dzīvo ASV, tur arī visbiežāk uzturas viņš pats.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!